Opskrift
5 dl grøntsagsbouillon
4 røde peberfrugter,
2 spsk. rapsolie
250 g salsa
2 tsk. spidskommen
2 tsk. chilipulver
2 tsk. hvidløgspulver
425 g sorte bønner, drænede (1 dåse)
160 g majs, drænede (1 dåse)
Cheddar ost (En stor håndfuld. Revet.)
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Kom quinoa og bouillon i en kasserolle, og bring det i kog. Når det koger, skal du skrue ned for varmen, og lade det simre, indtil al væsken er absorberet, og quinoaen er blevet blød – det tager ca. 20 minutter.
Kom de kogte quinoa i en stor røreskål, tilsæt halvdelen af salsaen, spidskommen, chili, hvidløg, bønner og majs. Bland ingredienserne godt sammen, og smag til med salt og peber.
Halver peberfrugterne, smør dem med olie og fyld dem med quinoa-blandingen, dæk med et lag salasa. Grill dem ved inddirekte varme i cirka en halv time, når peberfrugterne begynder at blive bløde drysses de med cheddarost og får lige 2-3 minutter mere indtil osten er smeltet.
Noter
Ret hurtigt at bixe sammen, det bliver en ret bastant ret som tilbehør, en
slags veganer chili con carne og kan sagtens spises alene eventuelt med guacamole , creme fraise eller en salat.
Kommentarer
Send en kommentar