Noget af det første alle lærer at lave når de flytter hjemmefra er pasta med kødsovs. Det er typisk hurtigt, billigt, smager godt og tillader ret stor variation alt efter hvad den studerende nu engang har, og ikke har, i skabe og skuffer. Heldigvis har handelskammeret i Bologne fundet den helt oprindelige opskrift på ragu alla bolognese.
150 g pancetta (eller bacon)
50 g gulerødder
50 g bladselleri
50 g løg
2 dl tomatsovs (eller en lille dåse puré opløst i bullion)
3 dl bullion
2 dl sødmælk
1 glas hvidvin (rød kan vist gå bare den er tør)
salt og peber
Opskrift
300 g hakket oksekød150 g pancetta (eller bacon)
50 g gulerødder
50 g bladselleri
50 g løg
2 dl tomatsovs (eller en lille dåse puré opløst i bullion)
3 dl bullion
2 dl sødmælk
1 glas hvidvin (rød kan vist gå bare den er tør)
salt og peber
Kommentarer
Send en kommentar