Hvem elsker ikke Lady og Vagabonden?
4 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
75 g rasp
1 æg
10 g Persille
20 g Basilikum
½ dl revet parmesan
½ kg Hakket oksekød
2 dl mælk
salt & peber
Pasta
Rør rasp og kød i skålen med løg og hvidløg. Hak persille og basilikum. Kom persillen og halvdelen af basilikum i skålen sammen med parmesan, oksekød, æg, mælk samt salt og peber. Rør grundigt, og form farsen til små kødboller. Steg kødbollerne på alle sider. Kom dem over i tomatsaucen og steg dem færdige mens du koger pastaen.
Hæld vandet fra pastaen (gem gerne lidt) og bland pasta med tomatsovs, riv parmesan over.
Opskrift
2 løg4 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
75 g rasp
1 æg
10 g Persille
20 g Basilikum
½ dl revet parmesan
½ kg Hakket oksekød
2 dl mælk
salt & peber
Pasta
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg. Svits det hakkede løg ved jævn varme i to minutter, uden at det begynder at tage farve. Tilsæt dernæst det hakkede hvidløg, og svits yderligere i et par minutter. Kom halvdelen af løg- og hvidløgsblandingen over i røreskål til kødfarsen. Bland tomater med det resterende løg og hvidløg i gryden, og og lad det simre.Rør rasp og kød i skålen med løg og hvidløg. Hak persille og basilikum. Kom persillen og halvdelen af basilikum i skålen sammen med parmesan, oksekød, æg, mælk samt salt og peber. Rør grundigt, og form farsen til små kødboller. Steg kødbollerne på alle sider. Kom dem over i tomatsaucen og steg dem færdige mens du koger pastaen.
Hæld vandet fra pastaen (gem gerne lidt) og bland pasta med tomatsovs, riv parmesan over.
Kommentarer
Send en kommentar