Vi kender det vel allesammen, men sidder og spiser sine spareribs og der er bare for meget ben og for lidt kød. Med forhøjerrist kan jeg grille i to lag men det bliver ikke til meget mere end 8 slabs. Jeg har derfor forsøgt forskellige ting for at få lidt mere kød, mest noget med at bestille halvdyre udskæringer hos slagteren. Da jeg så Bilka havde kamsteg med ben på tilbud til en flad tyver kiloet, var der ikke meget at betænke sig på. Jeg købte to og kunne så skære dem præcist så tykt jeg havde lyst til.
Opskrift
2½ kg kamsteg med benFremgangsmåde
Hele fremgangsmåden følger last meal ribs, det vil kort sige at membranen på bagsiden fjernes, den gnides med rub og grillen sættes op til røgning. Så får den 3 timer med røg, pakkes i sølvpapir i en time med lidt æblejuice, for endelig at blive glaceret med BBQ sovs indtil det har sat sig efter en times tid.Forskellen denne gang er at der er groteske mængder af kød, da det kom til stykket nænnede jeg ikke at skære meget mere en bare svær og fedt af, så når benene deles er det nærmest koteletter.
Kommentarer
Send en kommentar