Det er gået op for mig at når jeg pakker mine majskolber ind i sølvpapir inden jeg kommer dem på grillen, så bliver de ret beset kogt og ikke grillet. Her er to varianter af rigtig grillet majs, en helt sædvanlig med smør og en mexicansk variant.
50g smør
evt estragon
Mexikanermayo
1 dl mayonaise
½ lime
1 spsk sennep
1 tsk cayenne
2 tsk salt
Fidusen er jo at det karamelliserede sukker smager godt med smør og salt. I den mexikanske variant undlader vi at pensle majsene undervejs men smører dem istedet med den krydrede mayonnaise.
Opskrift
4 majskolber50g smør
evt estragon
Mexikanermayo
1 dl mayonaise
½ lime
1 spsk sennep
1 tsk cayenne
2 tsk salt
Fremgangsmåde
Uanset om man vælger den ene eller den anden varian skal majskolberne først befris for bladene og vaskes og hvis vi kører den klassisk smeltes smørret og tilsættes eventuelt lidt frisk estragon. Grillen forvarmes til medium varme og kolberne lægges på, hvert femte minut drejes kolberne en kvart omgang og pensles med det smeltede smør efter 20 minutter er de så færdige, omend meget varme.Fidusen er jo at det karamelliserede sukker smager godt med smør og salt. I den mexikanske variant undlader vi at pensle majsene undervejs men smører dem istedet med den krydrede mayonnaise.
Hi, I've been reading your laptimer v2 on Git Hub and I have interest on it, contact me at Instagram @jeanboas
SvarSlet