Opskrift
4 hvide burgerboller1 kg hakket oksekød
6 æg
1 dl fløde
2 løg
200g cheddar ost
2 pakker bacon
Mayonnaise og ketchup
Fremgangsmåde
Steg først bacon på en pande og læg det til side på fedtsugende papir. Herefter kommes løgene skåret i skiver og halveret (ikke hele ringe og heller ikke hakkede, men halverede) på panden og bliver stegt bløde ved svag varme. På en anden pande steges først bøfferne som lægges tid side og holdes varme. Æg og fløde piskes sammen og hældes ud i bøfpanden, der røres konstant og ved svag varme.Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen. Samtidig rives osten ned over løgene - masser af ost, nogenlunde samme mængde som løgene.
På underbollen kommes røræg og ketchup, derefter bøf, bacon og løg/osteblandingen. Overbollen smøres med mayonnaise. Værsgo.
Kommentarer
Send en kommentar