Denne opskrift har min datter fundet hos Anne Mette Voss, hun synes de så lækre ud og ville gerne bestille nogen magen til, til sin fødselsdag.
6 dl koldt vand
1 dl A38
2 dl solsikkekerner
1 spsk blomsterhonning
300 g ølandshvedemel
15 g havsalt
500 g økologisk hvedemel
solsikkekerner til at drysse med
Varm ovnen op til den er brandvarm (250 grader) og lad bagepladerne være i ovnen, så de også er varme. Træk forsigtigt bagepapiret med bollerne over på den brandvarme plade og bag dem i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde og lyder hule når du banker let under bunden.
Opskrift
10 g gær6 dl koldt vand
1 dl A38
2 dl solsikkekerner
1 spsk blomsterhonning
300 g ølandshvedemel
15 g havsalt
500 g økologisk hvedemel
solsikkekerner til at drysse med
Fremgangsmåde
Bland det hele rigtig godt sammen i ovenstående rækkefølge – dejen skal kun røres ikke æltes – og stil den i køleskabet natten over. Drys bordpladen med lidt mel og vælt dejen ud herpå. Skær derefter bollerne ud der bliver ca 12 a 100g, placer dem på et stykke bagepapir. Pensl med lidt vand og drys med solsikkekerner.Varm ovnen op til den er brandvarm (250 grader) og lad bagepladerne være i ovnen, så de også er varme. Træk forsigtigt bagepapiret med bollerne over på den brandvarme plade og bag dem i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde og lyder hule når du banker let under bunden.
Kommentarer
Send en kommentar