Da vi alligevel var igang med at lave langtids grillet lam, synes jeg det ville være sjovt at prøve denne salsa fra Webergrill til
1 aubergine
½ rød peberfrugt
4 forårsløg
¼ bdt. persille
1 spsk. sesam
saft fra ½ citron
1 spsk olivenolie
Salt og Peber
Auberginen flækkes og bliver røget med køllen i 20 minutter indtil den er mør. Herefter får den lov at køle af. Skallen fjernes og kødet kommes i hakkeren sammen med den rensede peberfrugt, forårsløg og lidt olie. Endelige tilsmages der med citron, salt og peber og blandes med en ordenlig håndfuld hakket persille.
Dejlig frisk lille ting til lammet.
Opskrift
1 aubergine
½ rød peberfrugt
4 forårsløg
¼ bdt. persille
1 spsk. sesam
saft fra ½ citron
1 spsk olivenolie
Salt og Peber
Fremgangsmåde
Auberginen flækkes og bliver røget med køllen i 20 minutter indtil den er mør. Herefter får den lov at køle af. Skallen fjernes og kødet kommes i hakkeren sammen med den rensede peberfrugt, forårsløg og lidt olie. Endelige tilsmages der med citron, salt og peber og blandes med en ordenlig håndfuld hakket persille.
Noter
Dejlig frisk lille ting til lammet.
Kommentarer
Send en kommentar