Disse flutes er dejligt sprøde og luftige og er egentlig blevet til ved lidt af et tilfælde. Dejen er lavet efter de samme principper som verdens nemmeste brød og så bare tilføje det mel som jeg tilfældigvis havde den dag, jeg skulle afprøve min nye flutes-bageplade.
1/2 liter vand
2 tsk salt
500 g tipo 00
100 g rugmel
50 g grov durum
Opskrift
Gær – som en ært1/2 liter vand
2 tsk salt
500 g tipo 00
100 g rugmel
50 g grov durum
Fremgangsmåde
Rør gæren og salt ud i vandet. Tilsæt det grove mel og rør det ud i vandet også. Tilsæt hvedemelet og rør rundt, så alt melet er vådt. Dæk skålen til og lad det hæve en 7-9 timer.
Del dejen i tre lige store stykker, form dem så godt du kan, og læg dem i fluteformen, drys form og flutes med mel. Nu skal de efterhæve, men kun en times tid.
Noter
Dejen bliver meget våd og klistret, så den skal nærmest klattes ud i formen.
Kommentarer
Send en kommentar