Dejlig sprød kylling efter at have stået en time ved indirekte varme |
Jeg kan godt lide den pannerede kylling man får hos Kentucky Fried Chicken, nogen gange kan dog være lige vel fedtdryppende så efter at have googlet lidt rundt fandt jeg følgende opskrift som rammer meget pænt.
Opskrift
1 Pakke kyllingelår (8 styk)
1 Pakke overlår (4 styk delt i to hver)
2 spsk Salt
1 spsk Sort peber
½ tsk Hvidløgssalt
½ tsk Gurkemeje
1 tsk boulion
1 tsk Karry
1 tsk Løgsalt
1 tsk Sennepspulver
½ tsk Nellike
4 dl mel
2 dl Kærnemælk (kan udskiftes med vand)
2 Hele æg
1½ liter solsikkerolie til friturestegning
Fremgangsmåde
Start med at blande alle de tørre ting sammen i et fad. Rør æg ud i en skål med 2 dl kærnemælk.Melblandingen - der bliver en del |
Kyllingestykker efter at være dyppet og vendt i melblandingen - nogen kan finde på at gøre dette to gange. |
Efter et par minutter i olien har panneringen sat sig og skal lige dryppe af |
Kommentarer
Send en kommentar