Så bliver det vel ikke meget smukkere?
Opskrift
6 sider kamben fra slagteren
Fremgangsmåde
Kambenene skylles under koldt vand, og så fjernes den hinde der sidder på bagsiden, det gøres lettest ved at stikke en finger eller en skruetrækker inde under den og hive den af.
Benene duppes af og smøres med olie og gnides med rub - her er brugt memphis dust. De ligges indpakket i køleskabet natten over så smagen fra krydderierne kan trænge godt ind i kødet.
Ved frokost tid tændes op i smokenatoren og benene kommes på vi sigter til at holde temperaturen på 110-120 grader de næste 4 timer. De første to timer kommer vi røgtræ ned i smokenatoren ca hver halve time.
Når de er møre (sprækker i overfladen når vi tager fat i dem og bøjer dem let med en tang) pensler vi dem med BBQ-sovs på begge sider og lader temperaturen stige til omkring 140 ved simpelthen at undlade at efterfylde vandbadet og åbne for spjældene.
Kommentarer
Send en kommentar